Latar belakang syarikat

MSA PROPERTIES SDN BHD adalah sebuah Syarikat Bumiputera yang ditubuhkan untuk memperluaskan perniagaannya dalam bidang pemasaran hartanah, pengurusan hartanah dan pembangunan hartanah.

MSA PROPERTIES SDN BHD dikukuhkan lagi melalui kekuatan Team yang terlatih secara Professional yang mampu berdaya saing dari segi bimbingan pengetahuan dan teknik jualan terkini mengikut peredaran zaman bagi memastikan Team sentiasa selari dengan perkembangan teknik terkini pemasaran dan perundingan yang terbaik untuk prospek.

MSA PROPERTIES SDN BHD bertanggungjawab untuk menyediakan perkhidmatan pemasaran jualan untuk unit hartanah daripada pemaju termasuk semua dokumen berkaitan untuk permohonan pinjaman melalui pinjaman Bank atau Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA).

MSA PROPERTIES SDN BHD juga menjalankan perniagaan Pengurusan Hartanah dengan tujuan membantu Pemilik Hartanah yang berdepan masalah menguruskan segala urusan yang berkaitan Rumah Sewa.

MSA PROPERTIES SDN BHD mempunyai target untuk terlibat dan menjadikan industri Pemajuan Hartanah sebagai entity perniagaan utama syarikat pada tahun 2021 dalam menjayakan misi kerajaan dalam merealisasikan harapan setiap rakyat memiliki kediaman sendiri. Kami berhasrat menjadi peneraju utama syarikat Pembinaan Perumahan yang serius menawarkan harga mampu milik di seluruh Malaysia.

Visi

Peneraju pilihan utama Syarikat Pemajuan Hartanah yang dipercayai berkonsepkan mampu dimiliki oleh semua golongan.

Misi

    • Kami adalah sebuah entiti perniagaan
    • Asas perniagaan kami adalah dalam sektor Hartanah
    • Tanggungjawab kami ialah menyediakan perkhidmatan pemasaran, pengurusan dan pembangunan hartanah
    • Objektif kami adalah membantu menawarkan hartanah mampu dimiliki oleh semua golongan terutama yang tidak pernah memiliki hartanah demi menyumbang dalam ekonomi dan kesejahteraan rakyat dan negara

ALAMAT

No 17-1, Tingkat 1, Jalan Opera D U2/D, Taman TTDI Jaya, 40150 Shah Alam, Selangor
Tel: 03 – 78324502

WAKTU OPERASI

Isnin – Jumaat = 9.00 am – 6.00 pm
Sabtu = 8.00 am – 1.00 pm